Πλεονεκτήματα

Έχετε δέκα λόγους να ανοίξετε την πόρτα σας στην Alta linea Thessaloniki!

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερα από την υψηλή ποιότητα, το κορυφαίο design και την άψογη εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό, εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια, μας βαθμολογείτε με άριστα! Παραμένουμε πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απομακρύνοντας οποιαδήποτε ανασφάλεια από τον καταναλωτή με δέκα μοναδικά προνόμια:

Οι τίτλοι των προνομίων μπορούν να οδηγούν σε link και να φαίνεται αρχικά μόνο η ονομασία τους. (να χρειάζεται δηλαδή κανείς να κάνει κλικ πάνω στις λέξεις για να διαβάσει την επεξήγηση).

1. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. (Οι προνομιακοί όροι χρηματοδότησης της Alta linea αφορούν πάντα πραγματικές τιμές. Είτε πληρώνετε με άτοκες δόσεις είτε με μετρητά, η τιμή αγοράς παραμένει σταθερή)
2. ΕΓΓΥΗΣΗ. (Προσφέρουμε 6 χρόνια εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας για όλα τα μοντέλα κουζίνας)
3. ΤΡΙΕΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. (Ακόμα κι αν το μοντέλο της κουζίνας σας δεν παράγεται πλέον, μπορείτε να το επεκτείνετε ή να αντικαταστήσετε κάποια στοιχεία του. Πώς γίνεται αυτό; Παίρνετε ό,τι χρειάζεστε από ένα νέο μοντέλο κι εμείς σας χαρίζουμε τα υπόλοιπα! Για τα περισσότερα μοντέλα, το προνόμιο αυτό παρέχεται για τρία χρόνια από την αγορά της κουζίνας)
4. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. (Είμαστε πάντα δίπλα σας για ό,τι χρειαστεί, πολλά χρόνια μετά την αγορά της κουζίνας σας)
5. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. (Θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε επίπεδο, σας παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις από ομάδα συνεργατών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διακόσμησης και του design)
6. ΑΠΟΣΥΡΣΗ. (Αν θέλετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, αποσυναρμολογούμε και αποσύρουμε την παλιά, εντελώς δωρεάν, για να κάνετε την υποδοχή που αξίζει στην καινούργια σας!)
7. RESERVE. (Αν έχετε δει την κουζίνα των ονείρων σας στην έκθεσή μας και θέλετε να την «κλείσετε», δεν έχετε παρά να συμφωνήσετε το χρόνο παραμονής της στο κατάστημά μας και να την κάνετε δική σας σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τιμή)
8. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ. (Αν η οργάνωση μιας ανακαίνισης στην κουζίνα ή στο σπίτι σας, σας τρομάζει, αφήστε το πάνω μας! Μόλις μας δώσετε το πράσινο φως, ο αρχιτέκτονάς μας αναλαμβάνει τα πάντα, άψογα και στο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει)
9. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. (Η μεγάλη αλυσίδα των καταστημάτων μας, σας επιτρέπει να απολαύσετε το προνόμιο της λίστας γάμου όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα)
10. ON TIME. (Παραδίδουμε την κουζίνα σας στο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, δεσμεύοντας τον εαυτό μας με ποινική ρήτρα).